(video) Vicepreședintele PDM, Vlad Cebotari, demontează minciunile lansate de directorul IDIS Viitorul

vlad cebotoari, vicepresedinte pdm, presedinte pdm, conducerea pdm, copii la proteste, igor munteanu, agresarea jurnalistilor, adunarea nationala pdm, protest pdm, miting pdm, proteste chisinau, presa agresata, nastase violent, maia sandu violenta

Vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Cebotari, a răspuns atacurilor directorului executiv al IDIS Viitorul, Igor Munteanu și a moderatoarei emisiunii “înProfunzime”, Lorena Bogza. Democratul a demonstrat că anume partidele de opoziție sunt cele care folosesc copiii și atacă jurnaliștii.

Igor Munteanu, fiind susținut de Lorena Bogza a declarat că PDM-ul a folosit copiii la Adunarea Națională PDM, iar fiind întrebat de Vladimir Cebotari de ce nu a reacționat la folosirea copiilor de către PPDA și PAS, acesta a declarat că așa ceva nu a văzut. Astăzi, Cebotari a postat mai multe dovezi în care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase foloseau copiii, “invitându-i” pe scenă pentru a ține discursuri, iar unii susținători ai partidelor de opoziție au încătușat copii sau le-au pus saci în cap “în semn de protest”.

Despre nici unul din aceste evenimente, nici compania IDIS Viitorul și nici postul de televiziune ProTV Chișinău nu au venit cu reacții critice. Totodată, vicepreședintele PDM a mai amintit că cei doi politicieni de opoziție aveau obiceiul să ofere lecții de jurnalism angajaților unor televiziuni ce nu le convin. La fel, Cebotari a amintit și despre comportamentul neadecvat al lui Andrei Năstase și a susținătorilor săi care în nenumărate ori au amenințat, au insultat, înjurat și bruscat mai mulți jurnaliști moldoveni.

Prin reacția sa, vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova și-a respectat promisiunea oferită în timpul emisiunii de ieri prin care a spus că va demonstra exploatarea într-o formă inumană și înjositoare a copiilor la protestele organizate de forțele de opoziție totodată și comportamentul sălbatic față de unii jurnaliști. Cebotari condamnă lipsa de reacție din partea ONG-urilor învinuindu-le de subiectivitate și selectivitate a atitudinei acestora.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share