Social

Video viral pe Facebook: Nu contează în ce țară trăiești, motivează-te să devii mai bun!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un clip motivațional întitulat „Nu contează în ce țară trăiești!”, postat pe pagina Republica Moldova, a devenit viral pe Facebook! Textul sună așa:

„Tu mereu învinuiești puterea, conducerea… Conducerea nu ți-a dat asta, conducere nu ți-a dat ceia, oare de ce ai nevoie? Iartă-mă, dar oare nu ai posibilitatea de a învăța o limbă străină, oare nu ai posibilitatea să citești Wikipedia, oare nu ai posibilitatea să nu intri pe rețelele de socializare dar să accesezi o galerie de artă virtuală, oare nu ai posibilitatea să nu te joci în jocurile prostești de pe telefon dar să citești o carte în drum spre serviciu, oare nu ai posibilitatea să aculți în automobilul tău niște jazz, blues și nu ceva de rahat, oare nu ai aceste posibilități?

Sau tu crezi că partidul de la conducere să-ți zică ție: „Dragule, te rugăm frumos, citește această carte interesantă, privește acest film despre natură, fă niște exerciții pentru mușchii pectorali”. Oare conducerea este obligată să-ți instaleze în telefonul tău și a copiilor tăi programe ce ajută la dezvoltare și nu la degradare, sau conducerea țării tale e obligată să-ți găsească lecții video pe YouTube despre design, programare, tricotare… nici nu mai știu cu ce vrei să te ocupi. Tu vrei să faci ceva în viața asta? Spune!”, se arată în acest clip motivațional.

Vizionați mai jos video integral:

loading...

Comments are closed.