Alte știri

VIDEO // Viteză mare și piciorul scos afară pe fereastră. Un BMW stopat de poliție pentru încălcarea regulilor de circulație

Pinterest LinkedIn Tumblr

Inspectoratul General al Poliției a fost sesizat despre faptul că un autovehicul de marcă BMW încalcă regulile de circulație rutieră și expune pericolului participanții la trafic.

Ofițerii Inspectoratului național de securitate publică al IGP au înregistrat cazul și au demarat procedura de identificare și sancționare a conducătorului auto. Șoferul s-a dovedit a fi un tânăr de 22 de ani din Chișinău, iar pentru încălcarea comisă a fost sancționat cu 1500 de lei și 3 puncte de penalizare.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției îndeamnă cetățenii să colaboreze cu organele de drept, pentru a spori siguranța din trafic. În cazul în care ați observat conducători auto care încalcă Regulamentul Circulației Rutiere sau prezintă un pericol pentru participanții la trafic anunțați cel mai apropiat echipaj de poliție sau formați numărul unic 112. Reiterăm că nu tolerăm pericolul de pe șosele și încălcarea legii.

Citește și: Ce facem când prețul la raft nu corespunde cu prețul perceput la casă

loading...

Comments are closed.