(VIDEO) Vlad Plahotniuc comentează în premieră interviul killerului Proca!

Plahotniuc, Proca, Gorbuntov, PDM, asasinat, killer, Renato Usatii

Vlad Plahotniuc face glume pe seama interviului killerului Proca. În cadrul briefingului de azi, Plahotniuc a comentat și declarațiile ulterioare făcute de Maia Sandu și Igor Dodon pe marginea acestui caz.

“Săptămâna trecută opinia publică a auzit întâi declarațiile unui criminal condamnat în România la 21 ani de închisoare, apoi cum psihanalizează Maia Sandu spusele criminalului și cum aceasta empatizează cu el, apoi un alt clasic în interpretarea spuselor criminalilor, Igor Dodon, a completat-o pe Maia  Sandu cu o abordare din perspectiva filozofică. Apoi, o parte a presei care se autointitulează presa liberă, a susținut spusele acestui ucigaș, de parcă a participat direct la tot ce a relatat interlopul. Regizorii acestui episod murdar, acești “curajoși” care se ascund peste hotare, au ajuns total lipsiți de imaginație și de teme de atac și deja fabrică adevărate scenarii aidoma scenariilor de Halewood. Din istoria PDM cunosc că oponenții au lovit în partid când acesta a fost puternic și l-au ignorat atunci când era slab, când nu trecea pragul electoral. Așa că noi o să avem grijă ca concurenții noștri să aibă mereu ocupație. În rest va clarifica timpul și instituțiile de drept, atât referitor la autorii scenariului fals, cât și cei care l-au promovat.”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Amintim că după 5 ani de când Vitalie Proca a acceptat comanda lui Usatîi de al asasina pe bancherul rus, Gherman Gorbunțov, killerul a dat cărțile pe față și a recunoscut că el a fost cel care a apăsat pe trăgaci. Mai mult, Proca a și recunoscut în interviul dat pentru Jurnal TV, de ce l-a acuzat pe Plahotniuc că ar fi organizat atentatul.

„Este foarte simplu să-l dai jos pe un politician, îi bagi un omor, sau cum în cazul meu, un om cu antecedente penale, un criminal care să-l murdărească. Iar după asta e foarte simplu, dezvolți subiectul cum vrei.”, a declarat Proca.

Mai jos priviți briefingul susținut de Vlad Plahotniuc.

Total
0
Shares
Total
0
Share