Social

(video) Vlad Plahotniuc, invitatul surpriză la o nuntă a unui cuplu din PDM. A decis să le ureze personal casă de piatră!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc a fost invitatul surpriză la o nuntă care a avut loc ieri, la Nisporeni. Liderul democraților a decis să felicite personal cei doi miri, ambii membri PDM și să le ureze casă de piatră.

Secvența video a fost postată de mireasă care a scris că a fost plăcut surprinsă de această surpriză. „Trebuie sa recunoaștem că nu ne-am gândit niciodată să avem un oaspete atât de important și special la cel mai important eveniment din viața noastră. Vă mulțumim pentru tot dle Plahotniuc!”, a scrie mireasa pe Facebook.

La rândul său, Vlad Plahotniuc a urat numai lucruri bune tinerilor însurăței. „Nu am putut să omit așa o posibilitate, să asist la nunta a doi tineri din echipa Partidului Democrat. Doi tineri frumoși, simpatici au decis să-și facă o viață frumoasă împreună. Vreau să vă doresc o viață lungă împreună, să vă crească băiețelul, sănătos, mare și voinic. Voi să vă găsiți liniștea, să vă înțelegeți între voi întâi, și apoi vă veți înțelege și cu restul. La mulți ani, casă de piatră și sărbătoare fericită”, a spus Vlad Plahotniuc în mesajul său de felicitare adresat tânărului cuplu.

Președintele PDM nu s-a rușinat să se așeze la masă cu nuntașii, ridicând un pahar în cinstea tinerilor însurăței. Mirii la rândul lor, dar și alți invitați la nuntă nu au ezistat să profite de situație pentru a face poze cu invitatul surpriză.

loading...

Comments are closed.