(Video) Vlad Țurcanu nu crede în lacrimile lui Popescu: “Ministrul în continuare crede că în 1992 a fost război civil”

Vlad Țurcanu nu crede în lacrimile lui Popescu, Ministrul în continuare crede că în 1992 a fost război civil, ministerul de externe nicu popescu la bucuresti, moldova romania rusia, razboiul moldo-rus, conflictul de pe nistru, 

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a fost nevoit, sub presiunea publică, să-și retracteze declarația făcută la București, potrivit căreia războiul de pe Nistru din 1992 ar fi fost un ”război civil”, dar probabil nu a încetat să creadă în asta, este de părere analistul politic Vlad Țurcanu.

“Ar trebui să nu ne jucăm cu declarațiile, pentru că sunt oameni care au avut de suferit în războiul de pe Nistru”, a subliniat analistul în cadrul emisiunii ”Ora de vârf” de la Radio Chișinău, adăugând că Guvernul condus de Maia Sandu nu are nevoie de asemenea ”pilule amare”.
 

„Ați văzut că sub presiunea opiniei publice, dl. Popescu a retractat ce a spus, dar nu cred că a renunțat să creadă în asta. Pentru că, altfel, de ce ar fi vorbit despre așa ceva? Cred că vor mai fi și alții care vor fi tentați să se joace cu asemenea declarații. Guvernul Maiei Sandu nu are nevoie de asemenea ”pilule amare”, pentru că pe margine stau diverși cârtitori, care se erijează acum în mari patrioți și ei nu au fost, nici când erau la guvernare, nici acum nu sunt. Ar trebui să nu ne jucăm cu declarațiile, pentru că sunt oameni care au suferit în războiul din 1992, sunt acte doveditoare că a fost o agresiune a Federației Ruse”, a declarat Vlad Țurcanu.

Mai jos revedeți declarația scandaloasă a lui Popescu la București.

Total
0
Shares
Total
0
Share