VIDEO // Vladimir Voronin îl avertizează pe Igor Grosu: ”Dacă acest fascist se comportă la fel ca la ultimele alegeri de la Varnița, nu vom sta în brațe, vom mobiliza oamenii”

Vladimir Voronin, cap de listă în blocul Comuniștilor și Socialiștilor la aceste alegeri, a venit cu un nou mesaj dur în adresa a doi politicieni: Igor Grosu și Dorin Chirtoacă, informează N4.md

Pe primul, după cum spune Voronin într-un clip video sponsorizat de BECS, îl acuză de fascism, pentru că s-ar fi „comportat” indecent la ultimele alegeri. Pe Chirtoacă l-a criticat pentru felul în care a dat buzna peste mitingul electoral al BECS, organizat duminică.

„Dacă președintele PAS, acest fascist, Igor Grosu, se comportă la fel ca la ultimele alegeri de la Varnița, nu vom sta în brațe, vom mobiliza oamenii. La fel cum ieri Chirtoacă nu a trecut cu steagul și manierele sale românești, nici ei nu vor trece acolo, nu le vom permite în niciun caz. Dacă este necesar, îi vom arunca în Nistru și îi vom lăsa să înoate. Acum este cald, bine, vremea este bună”, a declarat Voronin.

Citește și: VIDEO // Deși a făcut multe promisiuni în electorală, Maia Sandu se plânge din nou că nu poate rezolva problemele cetățenilor

Total
0
Shares
Total
0
Share