(video) Zici că s-a dezlănțuit iadul pe una din principalele străzi ale municipiului Chișinău!

accident, str. vadul lui voda,
 

O avarie majoră la rețeaua de alimentare cu căldură, le-a dat bătăi de cap celor de la Termoelectrica S.A, după ce o conductă importantă de la CET 2, care face legătura între mai multe sectoarele din Capitală, s-a spart. Potrivit reprezentanților de la Termoelectrica, avaria s-ar fi produs din cauza faptului că țeava este destul de veche, iar mai multe blocuri locative riscă să fie sistate de la sistemul de încălzire, scrie today.md.

La fața locului au intervenit specialiștii din cadrul instituției și urmează să secționeze țeava deteriorată.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini de la locul cu pricina, iar din imagini se vede că strada Vadul lui Vodă, în proximitatea CET 2, a fost inundată cu apa verzuie și fierbinte care urma să ajungă în calorifere.

Zona a fost acoperită cu aburi, motiv pentru care șoferii se deplasează cu dificultate.

Purtătorul de cuvânt al Termoelectrica, Elena Junghilă, a informat că perimetrul avariat a fost secţionat, iar la moment se pompează scurgerea de agent termic şi se localizează ruptura.

Sunt implicate toate forţele pentru remedierea cât mai rapidă a situaţiei. La faţa locului s-au deplasat 6 echipe mobile de intervenţie rapidă. Vom depune tot efortul ca până la sfârşitul zilei să reconectăm consumatorii afectaţi“, a spus purtătorul de cuvânt al SA Termoelectrica, Elena Junghilă.

Total
0
Shares
Total
0
Share