Politic

VIDEO // Ziua de 13 decembrie va fi cu ghinion pentru Maia Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul „ȘOR” începe de luni, 13 decembrie, procedura de impeachment împotriva președintelui Maia Sandu. Anunțul a fost făcut de liderul formațiunii, Ilan Șor, în cadrul unei conferințe de presă. El a mai precizat că singura soluție de salvare a țării este demiterea președintelui și organizarea unor alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Începând cu ziua de luni, Partidul „ȘOR” inițiază procedura de impeachment împotriva președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu. Înțeleg că mulți vor spune acum că nu ne ajung voturi în Parlament. Așa este. Dar mizez pe faptul că mulți deputați care au intrat în Parlament pe listele PAS, care au crezut în intenții sincere, care sunt oameni sinceri și de treabă, dar care astăzi au văzut genocidul împotriva propriului popor, vor analiza atent și se vor gândi bine cum trebuie de votat în numele cetățenilor și în numele salvării țării. Vom lansa, de asemenea, o amplă campanie de colectare de semnături pentru a cere demisia doamnei președinte”, a declarat Ilan Șor

Șor a mai adăugat că, în paralel, va fi demarată procedura de acordare a votului de neîncredere în Parlament și a îndemnat toate forțele politice parlamentare și extraparlamentare să susțină acest demers.

„Dragi cetățeni ai Republicii Moldova, tot ce vă spun eu sunt lucruri evidente pe care le simțiți pe propria piele în fiecare zi. În fiecare zi, viața oamenilor devine din ce în ce mai grea. Dacă astăzi nu vom opri acest dezmăț, mâine ar putea fi prea târziu. V-au adus la limita sărăcii, v-au călcat în picioare opinia, v-au furat votul. Ce trebuie să se mai întâmple ca să vă convingeți că puterii actuale nu-i pasă deloc de interesul oamenilor de rând? Cred că este destul. Trebuie să ne oprim și să spunem STOP!”, a mai spus liderul Partidului „ȘOR”.

loading...

Comments are closed.