Actual

VIDEO // Ziua lucrătorilor din organele securităţii statului: Ce este pentru ei Serviciul de Informații și Securitate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serviciul de Informaţii şi Securitate sărbătorește mâine, 9 septembrie, Ziua lucrătorilor din organele securităţii statului şi cea de-29-a aniversare de la crearea serviciului special al Republicii Moldova.

„Cu ocazia Zilei lucrătorilor din organele securităţii statului și a celei de-a 29-a aniversare de la crearea serviciului special al Republicii Moldova, am provocat colegi din trei generații diferite, să ne răspundă în format bliț ce este pentru ei Serviciul de Informații și Securitate. Rezultatul Vi-l prezentăm și Dumneavoastră, cu mențiunea că ofițerii noștri sunt în premieră în fața camerelor de luat vederi, fiind obișnuiți cu discreția și mai puțin cu aparițiile publice,” se arată într-un mesaj care însoțește spotul video, postat pe pagina de facebook a Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova.

Ofițer de informații, experiență 5 ani: Serviciul este locul unde ai posibilitatea de a aplica în practică toate capacitățile și cunoștințele pe care le-ai acumulat vreodată, de a combina lucruri aparent incompatibile și de a deschide noi orizonturi.

Ofițer de informații, experiență 17 ani: Rolul actual al Serviciului este, în primul rând, de a proteja securitatea cetățeanului. Un cetățean în siguranță și înseamnă un stat sigur, un stat dezvoltat. Acesta este un principiu al activității mele în Serviciu. Un principiu pe care tind să-l transform în viață, principiul pe care tind să-l transmit colegilor mei și mă bucur că acest principiu stă și la baza modernizării Serviciului

Ofițer de informații, experiență 48 de ani: Le urez colegilor dorință de a contribui la asigurarea securității țării și succese în activitatea noastră grea, dar foarte necesară pentru țară.

Le urăm tuturor ofițerilor de informații sănătate, mari succese și putere de muncă pentru a continua cu aceeași pasiune activitatea profesională!

loading...

Comments are closed.