Alte știri

(Video,Foto) Comunitatea LGBT solidară cu Andrei Năstase. Protestează alături de Maia Sandu cerând validarea mandatului de primar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Și comunitatea LGBT din Moldova s-a solidarizat cu Andrei Năstase și a ieșit astăzi la protest, cerând validarea mandatului de primar. Angelica Frolov, lesbiană declarată, tot ea și liderul comunității LGBT din Moldova, însoțită de mai multe femei, a fost surprinsă protestând astăzi alături de lidera PAS, Maia Sandu.

Nu este prima dată când Angelica Frolov este văzută alături de Maia Sandu. În campania prezidențială din 2016, Frolov a susținut-o deschis pe lidera PAS, îndemnând toți homosexualii din Moldova să o voteze în calitate de Președinte pe Maia Sandu.

angelica frolov, maia sandu, lgbt moldova, proteste chisinauUlterior, Maia Sandu a participat la mai multe acțiuni stradale organizate de LGBT. Ultima dată lidera PAS a fost văzută alături de Frolov la marșul „Fără Frică”, organizat de comunitatea LGBT în Chișinău pe data de 8 martie.

”Încă trăim într-o lume în care mai sunt necesare multe eforturi pentru ca fetele și femeile să aibă aceleași oportunități, să beneficieze de aceeași răsplată și să se bucure de aceleași libertăți”, a scris Maia Sandu după ce a participat la evenimentul organizat de LGBT.

Astăzi este a doua zi în care membrii și susținătorii Maiei Sandu și ai lui Andrei Năstase protestează, cerând validarea mandatului de primar. Ieri, PAS cu DA au adunat circa 800 de protestatari.

În aceste momente la Curtea de Apel Chișinău are loc ședința în care urmează să fie decisă soarta alegerilor pentru funcția de primar al capitalei.

lgbt moldova, angelica frolov, pas maia sandu, andrei nastase

loading...

Comments are closed.