Alte știri

VIDEO&FOTO // UPDATE: În depozitul care a luat foc la Ciocana erau 700 de litri de motorină

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pompierii din Capitală au fost alertați să intervină de urgență la lichidarea unui incendiu care a izbucnit pe strada Vadă lui Vodă 100 din municipiul Chișinău. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:48, informează TV8

Potrivit informațiilor recepționate, un depozit a fost cuprins de flăcări. La fața locului imediat au fost îndreptate șase echipaje de intervenție. Pompierii au stabilit că focul a cuprins un depozit unde au fost păstrate 700 de litri de motorină.

„Datorită intervenției operative a echipelor de intervenție arderea a fost localizată la ora 15:08. De asemenea, în timpul intervenției, salvatorii au evacuat două butelii de gaz din interiorul încăperii afectate, astfel evitând producerea unei explozii”, se arată în nota informativă a IGSU.

Conform IGSU, în urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus depozitul cu motorină, dar și un autovehicul de model Mitsubishi. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Citește și: VIDEO // INCENDIU puternic la Ciocana: Un depozit a fost cuprins de flăcări

loading...

Comments are closed.