Politic

(video)Liderul Mișcării Antimafia: Năstase e ca și Proca, doua ținte – două ratări!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unul din cei mai impulsivi și mai exasperați politicieni din lumea politică moldovenească, Sergiu Mocanu a fost invitatul Nataliei Morari la emisiunea Politica de la TV8.

În emisiune Sergiu Mocanu, foarte critic s-a expus împotriva opoziției pro-europene spunând că aceasta de fapt are o agendă proprie și nicidecum nu face politică în favoarea cetățenilor și pentru un viitor bun al moldovenilor.

Unul din personajele pe care cel mai mult le-a comentat Mocanu, este Andrei Năstase. Nici de această dată liderul mișcării Antimafia nu a evitat să-i pună eticheta de prostul satului liderului Platfromei DA.

Andrei Năstase este vinovat de eșecul revoluției din 2015. El a venit cu 3 kamazuri de rezoluții astfel încurcând oamenii doar. Pentru ca un proces important, ca o revoluție să aibă succes este nevoie în primul rând de siguranță și certitudine. Dacă acestea nu sunt clar difinite atunci revoluția este sortită eșecului.” a spus Sergiu Mocanu făcând referință la mitingurile și protestele antiguvernamentale organizate de către Platforma DA.

Pentru a demonstra telespectatorilor ineficiența lui Năstase, Sergiu Mocanu l-a comparat pe liderul Platformei DA cu killerul Vitalie Proca. Acesta la fel a țintit și nu a reușit să obțină nimic util.

Andrei Năstase și Maia Sandu poartă vina pentru victoria lui Dodon la alegerile Prezidențiale. Aceștia la fel ca și Proca au țintit alegerile prezidențiale și scaunul de președinte. Însă ambii au dat greș, permițându-i lui Dodon să dispună de prerogative în plus” declară Sergiu Mocanu învinuind opoziția că poate invluntar dar a jucat în favoarea lui Dodon.

În aceeași emisiune, Andrei Năstase este învinuit de narcisism. „Moldova nu avea nevoie de un asemenea politician în 2015. Năstase mereu striga că el aleargă, că el transpiră și din acest motiv el merită toți laurii. Alianța Platformei DA cu Renato Usatîi a respins și mai mult oamenii. Totodată observ că Năstase încearcă să o asocieze și pe Sandu cu Usatîi și pînă ce îi reușește.” a conchis liderul Mișcării Populare Antimafia, Sergiu Mocanu.

Amintim că Mocanu s-a aflat printre protestatari, alături de Platforma DA pînă aceștia nu și-au arătat intenția de a-și crea partid politic. Motiv pentru care au pierdut foarte mulți susținători și participanți la mitinguri.

sursa video: Emisiunea „Politica”, TV8

loading...

Comments are closed.