Vinul Moldovei, la cea mai mare expoziție din China

Vinaria din Vale, Vinaria Purcari, Milestii Mici, Cricova, Bardar, vinul Moldovei, Lacrima Dulce
 

Direct de la Prowein — de la cea mai importantă expoziție de vinuri din lume — Vinul Moldovei s-a mutat pe o altă piață, de această dată cea asiatică, scrie finewine.md.

China este o piață strategică pentru Wine of Moldova. Anul trecut, China a fost principala piață pentru vinul moldovenesc îmbuteliat, după valoarea exportului (exprimat în bani) și a doua piață, după volumul exportului (exprimat în butelii).

vinurile moldovei, finewine.md, wine of moldova, vinurile moldovei in ChinaChina Food & Wine Fair este cea mai veche și cea mai mare expoziție de produse alimentare și vinuri din Asia. Evenimentul, care se încheie astăzi la Chengdu, este la 98-a ediție! Evenimentul este vizitat anual de peste 300 000 de oameni, iar valoarea tranzacțiilor este de ordinul miliardelor de dolari.

În centru – managerul de export Radu Popescu de la Chateau Vartely, alături de un partener chinez (în stânga) și tânărul vinificator Andrei Novac (dreapta). Taraboste se vinde foarte bine și foarte scump în China.

Citiți continuarea pe finewine.md.

Total
0
Shares
Total
0
Share