Alte știri

Violeta Ivanov spune că a votat pentru „o Moldovă înfloritoare”. Candidata a dezvăluit ce planuri are pentru această zi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Violeta Ivanov și-a exprimat dreptul la vot. Candidata Partidului Șor a spus că a optat pentru o „Moldovă înfloritoare”, transmite Telegraph.md, cu referire la Zugo.md

Igor Dodon merită încă un nou mandat pentru că deține o echipă puternică, experiență și un program bine pus la punct, susține Ion Ceban

Candidata a precizat că și-a făcut pentru ca oamenii să aibă un trai mai bun, schimbări în domeniul agriculturii, dar în cel social. Totodată, Violeta Ivanov a îndemnat cetățenii să meargă la alegeri pentru a-și decide viitorul.

„Am votat pentru ca satele noastre să prospere, pentru o Moldovă înfloritoare, o agricultură dezvoltată, așa cum o merităm”. Astăzi vom decide viitorul”, a declarat Ivanov.

La secția de votare ea le-a dezvăluit jurnaliștilor că în continuare își va petrece ziua cu familia, iar seara va merge la birou.

Precizăm că, până acum, dintre candidații la șefia statului, la vot s-au prezentat Maia Sandu, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Octavian Țîcu, Renato Usatîi și Dorin Chirtoacă.

Andrei Năstase a mers la secția de votare. Cum a votat liderul PPDA

loading...

Comments are closed.