Politică

Viorel Țopa: se împlinesc 3 luni de la învestirea noii guvernări, reforma justiției deocamdată doar vorbe

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe 8 septembrie s-au împlinit trei luni de la învestirea noii guvernări, în frunte cu Dodon, Năstase și Maia Sandu. În acest context, omul de afaceri Viorel Țopa stabilit în Germania spune că cei din ACUM și PSRM nu făcut nimic pentru popor, doar vorbe.

„Reforma justiției și procuraturii este prioritatea zero, dar deocamdată în vorbe, întrucât anume pilonii regimului rămân neclintiți, a 91-a zi. Judecătorii și procurorii regimului își continuă nestingherit activitatea, în aceleași posturi și cu același telefon în buzunar, transmis de Borsetkă, atenți să nu scape apelul „principal”. Sistemul construit pe telecomandă rămâne pe telecomandă atât timp cât noua guvernare rămâne spectator și vorbitor”, a scris Țopa pe facebook.

Potrivit lui, este adevărat că în trei luni nu poți schimba „totul”, însă măcar începe poți, dacă vrei. „Dacă ai voință. Și memorie, pentru a-ți aminti pentru ce ai fost trimis la guvernare. Se apropie timpul când ACUM și PSRM se vor învinui reciproc pentru că nu au făcut nimic, născocindu-și scuze în fața alegătorilor. Briefingurile, declarațiile, plimbările peste hotare, mesele rotunde, consultările despre proiecte, mantrele despre „răbdare”, postările și selfie-urile pe Facebook… nu sunt acțiuni. Și, cu atât mai mult, nu sunt acțiunile promise. Ajutați-ne să-i trezim. Astăzi le face rău cel care tace”, a adăugat Viorel Țopa.

Image may contain: text

nastase dodon maia, acum psrm, parlament guvern moldova

loading...

Comments are closed.