Alte știri

Vlad Bătrâncea: „Suntem stupefiați că Maia Sandu nu mai vrea să participe la dezbateri”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Suntem stupefiați că Maia Sandu nu mai vrea să participe la dezbateri. Despre aceasta a declarat Vlad Bătrâncea în cadrul unui briefing de presă, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

Potrivit deputatului, stuff-urile au dus tratative mai multe zile pentru a fi organizate 2 dezbateri în această săptămână. Astfel, după ce s-au înțeles, cele 2 dezbateri urmau a fi organizate la Moldova1, dar și la Academia Studiilor Economice.

„Dezbaterile trebuiau să fie organizate miercuri, dar de câteva zile echipa Maiei Sandu nu ne-a mai răspuns la apeluri. Astăzi am rămas stupefiați când am aflat că Maia Sandu nu va mai participa în debateri”, a declarat Bătrâncea.

Precizăm că, astăzi, 9 noiembrie în cadrul unui biefing de presă, Maia Sandu a declarat că nu va mai participa la dezbateri cu Igor Dodon.

„Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta, să se bălăcească de unul singur în glodul în care a coborât. Singurele dezbateri pe care le mai poate avea sunt cele cu procurorii”, a menționat Maia Sandu.

ULTIMA ORĂ // Ion Chicu a înaintat propunerile de numire în funcție a noilor miniștri

loading...

Comments are closed.