Alte știri

Vlad Bătrîncea: Oamenii trăiesc într-o realitate inventată de cei din PAS, de echipa Maiei Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul PSRM, Vlad Bătrîncea consideră că societatea noastră este mințită de către președintele Maia Sandu și partidul său PAS, transmite Telegraph.md

Bătrîncea spune că alegerile parlamentare anticipate nu sunt posibile așa de curând, după cum vrea Maia Sandu și astfel, echipa sa minte cetățenii când le promit scrutinul anticipat atât de curând.

„Iată așa societatea noastră și trăiește într-o realitate inventată din cei din PAS, de echipa Maiei Sandu. O realitate care este una inventată și care nu are nimic cu ordinea de drept, cu Constituția și cu proceduri parlamentare. Eu pot înțelege demersurile oamenilor care doresc anticipate: „Toți jos!”, dar cei care se numesc deputați, președinți de țară, ei știu că mai există procedura legală, mai există Constituția și nu poți duce oamenii în eroare, atunci când nu există posibilitatea.

De cine va fi votat un guvern sau poate el nu va fi votat în Parlament, asta deja nu este problema doamnei Sandu, ea trebuie să vină și să exercite Constituția. Ceea ce vedem astăzi – sunt iarăși populisme, iarăși promisiuni și sunt minciuni, până la urmă. Oamenii sunt trimiși pe pistă greșită. Alegerile anticipate, în perspectiva de astăzi, mâine, nu sunt posibile, deoarece doamna Maia Sandu nu exercită atribuțiile sale”, a declarat Vlad Bătrîncea în cadrul emisiunii Politica cu Natalia Morari.

Citește și: Un analist politic de la Chișinău îi prezice președintelui Maia Sandu și PAS-ului o izolare totală pe plan politic

loading...

Comments are closed.