Alte știri

Vlad Filat revine în fruntea PLDM? Anunțul unui fruntaș liberal-democrat

Pinterest LinkedIn Tumblr

La începutul lunii iunie curent, PLDM informa despre convocarea Consiliului Politic Național al partidului pentru data de 20 iunie curent, dar fără precizări despre agenda ședinței. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă, plasat pe siteul oficial al partidului.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit unor surse politice, sâmbătă, 20 iunie 2020, PLDM ar putea anunța revenirea pe scena politică, dar și restabilirea lui Vlad Filat în fruntea Partidului Liberal Democrat din Moldova, formațiune aflată la putere în perioada 2009-2015.

Astăzi, cu doar câteva zile înainte de ședința din 20 iunie 2020, un fruntaș al partidului dă de înțeles că PLDM este gata să reintre în lupta politică și chiar să o scoată la apă limpede pe Maia Sandu: ”VĂ SCOATEM LA APĂ LIMPEDE DOAMNĂ! Dar se vede că o să Vă deconspirați direct în curând și atunci nu regele, dar se va dovedi că ,,regina” e goală”, a scris Alexandru Bujorean.

Pretențiile PLDM față de Maia Sandu:

1) Cum a răspuns acest guvern și precedentul, condus de Maia Sandu, pentru faptul că hoțul nr.1, Ilan Shor, a reușit să ajungă în Tel Aviv iar arhitectul general al jafului bancar se află/afla în Miami?

2) Concomitent, doamna care a cedat unilateral puterea, după 5 luni de guvernare, în mâinile lui Dodon, are grijă să îi atace pe cei care au adus-o în viața politică și devine un fel de portavoce a propagandei plahotniuciste.

3) Există și alte formule, dar în fiecare din ele este și va fi inevitabil un partid politic, care merge spre autodistrugerea sa, pentru că Maia Sandu își va dovedi, în mod repetat, inconsecvența și va încalcă tot ce a promis anterior cetățenilor.

4) În loc să lupte activ și înverșunat cu socialiștii și plahotniuciștii deghizați în câteva partide, Maia Sandu luptă cu toți cei care se află pe același segment electoral, fiind sigură că are aviz pentru asta de la Bruxelles.

5) Sindromul e cunoscut, diagnoza e stabilită. Pacienta o cunoaștem și soluția există: VĂ SCOATEM LA APĂ LIMPEDE DOAMNĂ! Dar se vede că o să Vă deconspirați direct în curând și atunci nu regele, dar se va dovedi că ,,regina” e goală.

Mesajul integral:

TOTUȘI, O SĂ ZBOARE CLASA POLITICĂ ÎN AER!

Republica Moldova a ajuns să aibă cea mai slabă clasă politică de la independență până în amarul an, 2020.

Fapt care nu mai poate fi negat, inclusiv de cei care au crezut în momeala mediatică din 2015 precum că un furt bancar de proporții îl poate face un singur om.

Suntem în 2020, iar Guvernul urmează să răspundă, deja la 2 solicitări ale CtEDO, despre modul în care a fost reținut, încarcerat, judecat și condamnat Vlad Filat.

Cum a răspuns acest guvern și precedentul, condus de Maia Sandu, pentru faptul că hoțul nr.1, Ilan Shor, a reușit să ajungă în Tel Aviv iar arhitectul general al jafului bancar se află/afla în Miami?

Dificil, ar spune unii, să controlezi exodul hoților, atunci când au încă în mâini vămi și aeroporturi, dar asta nu te privează de răspundere pentru ce faci după ce ai semnat un ACT PUBLIC care exclude oricare coaliție cu PSRM sau PD.

Iertată să îmi fie alegoria, dar e ca și cum o nevastă s-ar jura să rămână virgină până la nuntă, dar se desfrânează de 2 ori în termen de un an: prima oară cu Dodon și PSRM (chiar dacă inițial, pentru ochii alegătorilor săi, nici mâina nu o întindea acestuia) iar a doua oară, recent, negociind cu finul lui Plahotniuc, căderea actualului guvern.

Concomitent, doamna care a cedat unilateral puterea, după 5 luni de guvernare, în mâinile lui Dodon, are grijă să îi atace pe cei care au adus-o în viața politică și devine un fel de portavoce a propagandei plahotniuciste.
Pentru că ieri pe Plahotniuc îl încurca Vlad Filat, azi pe Maia Sandu.

Revenirea pe scena politică a acestuia reprezintă adevărată explozie a clasei politice, pentru că acesta cunoaște totul și toate despre cei care astăzi se consideră ,,reprezentanți” ai voinței populare și această revenire ar încurca îndeosebi în perioada când se gătește cel de-al treilea ,,desfrâu” între PAS și PSRM, CARE SUNT GATA SĂ ÎMPARTE LA DOI FUNCȚIA DE PRIM MINISTRU ȘI PREȘEDINTE AL RM.

Acum haideți să analizăm prin antagonism, așa cum ne-am sau ne-au obișnuit:

Cine reprezintă poporul Republicii Moldova?
Credeți că partide în parte, pe care le-am votat?

NU!

Suntem reprezentați de următoarele sau viitoarele mutații/combinații politice, cel puțin de 2, cele mai plauzibile:

1. PAS-ProMoldova-Șor & Co.
2. PAS-PSRM-PD & Co.

Există și alte formule, dar în fiecare din ele este și va fi inevitabil un partid politic, care merge spre autodistrugerea sa, pentru că Maia Sandu își va dovedi, în mod repetat, inconsecvența și va încalca tot ce a promis anterior cetățenilor.

Pentru acest om ,,politic”, nu există parteneri politici, care au adus-o în viața publică (Vlad Filat și PLDM), care care au susținut-o în alegerile prezidențiale din 2016 (Andrei Năstase și PPDA, PLDM, partidele unioniste și întreaga dreaptă), care au pledat în procesul de aderare la familia Partidului Popular European (PLDM), care au făcut totul ca segmentul de centru-dreapta să aibă un ,,lider”, transformat în timp, într-un canibal politic și având un singur scop în ultimii ani, implantat și în mințile propriilor adepți: DE A ASIMILA DREAPTA.

În loc să lupte activ și înverșunat cu socialiștii și plahotniuciștii deghizați în câteva partide, Maia Sandu luptă cu toți cei care se află pe același segment electoral, fiind sigură că are aviz pentu asta de la Bruxelles.

Sindromul e cunoscut, diagnoza e stabilită.
Pacienta o cunoaștem și soluția există:

VĂ SCOATEM LA APĂ LIMPEDE DOAMNĂ!
Dar se vede că o să Vă deconspirați direct în curând și atunci nu regele, dar se va dovedi că ,,regina” e goală.

Clasa politică creată de Plahotniuc a zburat.
Sănătate ambasadorilor!

IATĂ ACTUALA CLASĂ POLITICĂ, MERITĂ ARUNCATĂ ÎN AER!

În curând începem.

loading...

Comments are closed.