Politic

Vlad Filat se vrea compătimit de societate, iar următorul pas va fi victimizarea, susține Stanislav Pavlovschi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Stanislav Pavlovschi, membru fondator al PPDA, fost judecător la CEDO și ex-ministru al Justiției în Guvernul Maia Sandu, susține că Vlad Filat a încercat să creeze în societate un sentiment profund de compătimire, iar următorul pas va fi victimizarea, transmite Telegraph.md

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la tv8, în studiou fiind și avocatul lui Vlad Filat, dar și avocatul lui Veaceslav Platon.

În opinia lui Pavlovschi, ieșirea fostului premier în fața presei a fost un pas corect, iar acesta s-ar afla în prezent într-o situația favorabilă restartării pe scena politică.

”Eu azi am văzut o persoană care s-a justificat și vrea să se reabiliteze în ochii societății. El a luat o cale destul de corectă. Și eu vă asigur că următorul pas o să fie victimizarea, pentru că el a fost victima regimului; 99,9% că el o să se implice în politică, dacă nu va fi stopat”, a declarat fondatorul PPDA, Stanislav Pavlovschi.

Potrivit fostului ministru, revenirea lui Filat pe scena politică nu este favorabilă Maia Sandu și nici lui Andrei Năstase.

”Eliberarea lui Filat nu-i convine Maiei Sandu sută la sută, iar Andrei Năstase este în aceeași situație. Maia Sandu o să fie în umbra lui Filat, el o va umbri”, a conchis Pavlovschi.

Citește și: Andrei Năstase se teme de concurență? Nu-l vrea pe Filat în politică

loading...

Comments are closed.