Vlad Plahotniuc a primit de la FMF un tricou personalizat al echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova

vlad plahotniuc, presedintele fmf, federatia moldoveneasca de fotbal, fundatia edelweiss, vladimir ambros, plahotniuc fotbal

Președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc a postat astăzi pe pagina sa de Facebook o poză cu un tricou al echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova, pe care era inscripționat numele său. Liderul democraților spune că acest cadou l-a primit de la președintele FMF, Pavel Cebanu.

Am primit acest tricou personalizat de la președintele Federației Moldovenești de Fotbal. Mulțumesc! Nu are număr, deci pot juca pe toate pozițiile “, transmite Vlad Plahotniuc în mesajul său de pe Facebook.

Totodată, președintele PDM le-a urat fotbaliștilor de la echipa noastră națională să fie curajoși și optimiști, să nu se descurajeze din cauza înfrângerilor dar să muncească și să perseverese pentru a avea rezultate pozitive pe viitor.

Amintim că Vlad Plahotniuc a promis celui care va marca un gol în poarta campionilor mondiali din Franța va primi un premiu, ulterior, Vladimir Ambros, cel care a reușit să înscrie un gol în poarta lui Hugo Lloris a primit 100.000 de lei din partea fundației lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”.

Total
0
Shares
Total
0
Share