Vlad Plahotniuc pune la îndoială autenticitatea raportului KROLL publicat de Renato Usatîi

Vlad Plahotniuc pune la îndoială autenticitatea raportului KROLL publicat de Renato Usatîi, furtul miliardului, banca de economii, plahotniuc renato usatii, ilan shor, filat platon raportul kroll, 

Asociația de avocați EFRIM ROȘCA anunță că a preluat mandatul de reprezentare avocațială a lui Vladimir Plahotniuc. În legătură cu acest mandat, juriștii au emis un comunicat de presă în care fac următoarele precizări:

“Vladimir Plahotniuc pune la îndoială autenticitatea materialelor făcute publice ieri, având în vedere că pare a fi un raport bazat aproape integral pe articole din presa oponenților politici, fără probe în susținerea celor scrise.
 
Clientul nostru susține că nu are nicio implicare în ceea ce se sugerează în acel document și consideră că publicația este doar o manipulare prin care se încearcă deturnarea anchetei de la beneficiarii reali.
 
Domnul Plahotniuc pune la îndoială autenticitatea acelui raport, or este puțin probabil ca o companie de talia Kroll să fi elaborat astfel de presupuneri în baza articolelor de presă sau în baza unor așa-zise informații confidențiale, care însă nu se pun la dispoziția anchetatorilor.
 
În cazul în care se va dovedi că raportul este autentic, Vladimir Plahotniuc este pregătit să demonstreze cât de inepte sunt legăturile care se fac în mod forțat și total eronat cu el, și este gata să probeze fiecare afirmație în parte.
 

Vladimir Plahotniuc a mai fost audiat în baza unor articole de presă asemănătoare, promovate de media care aparține oponenților politici, și a demonstrat că acestea sunt false. Dânsul consideră că aceste publicații sunt acțiuni de manipulare, făcute de oponenții politici, pentru a continua acțiunile de răzbunare politică și pentru a distorsiona adevărul despre frauda bancară”.

Amintim că ieri liderul Partidului Nostru a organizat o conferință de presă în care a anunțat că Raportul Kroll 2 în varianta integrală ar fi ajuns la el. Renato Usatîi a oferit documentul jurnaliștilor pentru a fi publicat. Usatîi a mai declarat că Raportul companiei americane nu ar avea doar două părți, așa cum se discuta anterior, ci 3 sau 4, sau chiar mai multe părți.

Total
0
Shares
Total
0
Share