Externe

Vladimir Putin: Da, voi candida pentru funcția de președinte al Federației Ruse!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În timpul serbării jubileului uzinei „GAZ” din orașul Nijnii Novgorod, actualul președinte al Rusiei, Vladimir Putin a declarat că va candidat și de această dată.

După ce a anunțat că va candida, toată sala a început să aplaude decizia lui Putin, arătând astfel că îl susține.

Vă mulțumesc pentru o astfel de reacție. Vă mulțumesc pentru munca depusă, întâi de toate. Vă mulțumesc pentru atitudinea voastră față de ceea ce faceți, față de uzină, față de oraș, față de țară. Sunt sigur că împreună vom reuși totul.” A spus Vladimir Putin citat de Ria Novosti.

Cu câteva ore în urmp președintele Putin a ținut un discurs la ceremonia de decernare a premiilor Voluntarul anului 2017 care a avut loc în Moscova. La această ceremonie Putin la fel a fost întrebat dacă e gata să candideze sau nu. În acel moment președintele rus a răspuns că această decizie trebuie discutată cu echipa sa și va fi făcută publică în cel mai apropiat timp. Nu a ținut în suspans publicul rus decât câteva ore.

Varlamov scrie că alegerile prezidențiale din Rusia vor avea loc în luna martie 2018. Campania electorală oficial ar trebui să înceapă în luna decembrie curent. Printre candidații care deja și-au arătat dorința de a participa la cursa electorală se numără Vladimir Jirinovschii, Grigorii Yavlinski, Alexei Navalny, Xenia, Sobchak, Boris Titov și Ghenadii Ziuganov.

loading...

Comments are closed.