Politic

Vladimir Voronin: „PCRM nu o va susține pe Violeta Ivanov”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vladimir Voronin nu uită și nu iartă trădările, respectiv atât el, cât și întreaga echipă a Partidului Comuniștilor nu o vor susține pe Violeta Ivanov, candidata Partidului „Șor” la prezidențiale. Declarația îi aparține liderului PCRM și a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, la numai o zi după ce fosta comunistă, în trecut și democrată, a cerut partidelor care n-au candidat înregistrat la scrutinul din 1 noiembrie să o susțină, transmite Telegraph.md, cu referire la N4.md

„S-a adresat prietena aceasta a lui Șor, alaltăieri, către toți cetățenii, acei care nu au candidați, partidele care nu au înaintat candidați să meargă și să o voteze pe ea. Și, or să meargă oamenii noștri să o voteze pe Ivanov? Bună ziua”.

În context, Vladimir Voronin a declarat că continuă să documenteze modul în care Ivanov a ajuns în echipa PCRM, dar nu reușește să afle.

„ –Mă străduiesc de mai mult timp să aflu cine mi-a adus-o în echipă pe această Ivanov. Și nu pot afla, toți se dau la perete. –Poate dumneavoastră ați adus-o în echipă, pentru că era bună, competitivă? –Ea, dacă sincer, în echipa noastră era cea mai primitivă”.

Precizăm că în urma apelului făcut de Ivanov, trei deputați ai Pro Moldova condus de Andrian Candu, au anunțat că o vor susține pe fosta lor colegă din PD, Partidul Comuniștilor a anunțat că nu o va face, iar Partidul Democrat, deocamdată, nu a oferit nicio reacție în acest sens.

Vladimir Voronin, dezamăgit de Maia Sandu: A demisionat când a văzut că nu se isprăvește

loading...

Comments are closed.