Vladimir Voronin supărat foc! Nu vom înainta nici un candidat și nici nu vom participa la alegerile locale

alegeri locale chisinau, alegeri 20 mai, comunistii alegeri chisinau, voronin alegeri 20 mai,
 

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova nu înaintează candidat la alegerile locale noi din municipiul Chișinău. Mai mult, PCRM nu participă la scrutinul organizat pe 20 mai nici în capitală și nici în celelalte localități printre care și municipiul Bălți. Declarația a fost făcută de președintele partidului, Vladimir Voronin, în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC 21, transmite IPN.

Nu înaintăm candidat și nici nu participăm la aceste alegeri pentru că acest primar va fi ales pe un an și ce poate el să facă într-un an după această distrugere, acest haos. Nu poate el să realizeze nimic”, spune Vladimir Voronin.

Președintele PCRM susține că printre pretendenții care și-au anunțat intenția de a candida la funcția de primar nu vede persoane cu capacități manageriale atât de bune încât să facă ordine în oraș. „Acest primar are mai multe probleme și mai puține posibilități decât un prim-ministru”, este de părere fostul președinte al Republicii Moldova.

Vladimir Voronin susține că în municipiul Chișinău sunt probleme foarte serioase. 90% din tot venitul Republicii Moldova se formează în capitală, însă primăria municipală primește circa 5-7% din toată această sumă. „Nouă ne trebuie un primar care să cunoască conceptul de dezvoltare a orașului, să propună acest concept, să-l consulte cu toți cetățenii orașului, să facă dezbateri publice”, spune președintele PCRM.

Total
0
Shares
Total
0
Share