Externe

Volodimir Zelenski, reacție după bombardarea gării din Kramatorsk: „Este răul absolut”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a reacționat vineri, la scurt timp de la atacul cu rachete din gara Kramatorsk, acuzând că atacarea civililor reprezintă „răul absolut”, informează Digi24.ro

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Invadatorii au lovit gara din Kramatorsk, unde mii de cetășeni pașnici așteptau evacuarea… Cel puțin 30 au fost uciși, aproximativ 100 au suferit răni mai mult sau mai puțin grave. Poliția și echipele de salvatori sunt la fața locului. Rușii inumani nu renunță la metodele lor. Nu au puterea și curajul să ne înfrunte pe câmpul de luptă, așa că atacă în mod cinic populația civilî. Acesta este răul absolut. Și, dacă nu va fi pedepsit, nu se va opri niciodată”, a scris Volodimir Zelenski vineri pe facebook, unde a postat și câteva imagini din gara lovită de rachetele rusești.

Două rachete ale armatei ruse au lovit vineri gara din Kramatorsk, din estul Ucrainei, unde mii de oameni așteptau să fie evacuați. Presa din Ucraina spune că ar fi vorba despre cel puțin 30 de persoane ucise și 100 de răniți.

loading...

Comments are closed.