Alte știri

Voronin, despre primarul de Bălți: „Noi cu Ustaîi vom avea circ în Parlament. Mai bine să se predea rușilor”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Renato Usatîi este un clovn în politica moldovenească și dacă va accede în Parlament, atunci el va succeda rolurile de comic jucate de Mihai Ghimpu și Octavian Țîcu. Părerea a fost expusă de liderul PCRM, Vladimir Voronin, fiind invitat în studioul TVC 21, informează NTV.md

Președintele comuniștilor susține că Usatîi ar trebui să se preocupe de dosarele penale pe care le are deschide în Federația Rusă și îl sfătuiește să se predea benevol autorităților competente din această țară pentru a nu prejudicia imaginea Parlamentului Republicii Moldova.

”În fiecare Parlament era câte un clovn. A fost Mișa Ghimpu, acum este Țîcu și acesta (Renato Usatîi) tot tinde spre acest rol. El are atâtea probleme, dosare penale în Rusia, este dat în căutare internațională. A pălăvrăgi nu înseamnă că lucrezi. El știe tot, ce este, ce va fi, este o Vanga moldovenească. Nu știu dacă mai sunt ca el, dar noi cu Ustaîi vom avea circ în Parlament. Mai bine să se predea rușilor, până nu e târziu. Este o prostie din partea lui să candideze”, a declarat Voronin.

Liderul comuniștilor a menționat că despre capacitățile lui Usatîi putem judeca după felul cum administrează municipiul Bălți, unde sunt zeci de probleme, iar Usatîi se află continuu în concediu.

Citește și: Ion Ceban va rămâne să-și onoreze mandatul de primar și nu va candida la parlamentarele din vară

loading...

Comments are closed.