UPDATE // Vremea nefavorabilă creează dificultăți la trecerea fontierei

 

Poliția de Frontieră informează cetățenii cu privire la situația punctelor de trecere a frontierei, în contextul condițiilor climaterice nefavorabile din aceste zile, relatează Telegraph.md

Update( 12:00/06.02.2020)
Toate punctele de trecere a frontierei funcționează în regim normal. Și-au reluat activitatea PTF Giurgiulești-Reni, PTF Etulia, PTF Cișmichioi, PTF Ceadîr-Lunga 2, PTF Mirnoe. În continuare polițiștii de frontieră monitorizează procesul de derulare al activităților și la orice schimbare de situație vom reveni suplimentar.

Știrea inițială

Astfel că, mai multe puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene se afla în imposibilitate de a activa, din cauza lipsei energiei electrice pe teritoriul Ucrainei.

Poliția de Frontieră recomandă călătorilor să evite traversarea frontierei prin următoarele pucte: PTF Giurgiulești-Reni, PTF Etulia, PTF Cișmichioi, PTF Vulcănești, PTF Mirnoe, PTF Ceadâr-Lunga 2, PTF Larga.

De asemenea, partea română menține restricția de autorizare a camionelor pe teritoriul României în punctul de trecere Giurgiulești-Galați.

Citește și: (UPDATE) VIDEO // CATASTROFĂ aviatică în Turcia: Un avion s-a prăbușit și s-a rupt în două

 

Total
0
Shares
Total
0
Share