WhatsApp va introduce transcrierea mesajelor vocale. Ce va presupune noua funcție

WhatsApp va avea o nouă funcție, transcrierea mesajelor vocale. Această opțiune va fi disponibilă în curând pentru toți utilizatorii, după ce perioada de testare va fi finalizată.

Transcrierea mesajelor vocale este una dintre cele mai solicitate funcții de către utilizatorii WhatsApp. Această opțiune va fi utilă într-un mediul zgomotos, unde utilizatorii nu vor mai trebui să asculte mesajele vocale la volum maxim, dă posibilitatea citirii mesajelor vocale în loc de ascultare, dar și pentru persoanele cu probleme de auz.

Odată activată funcția din setări, o singură atingere va fi suficientă pentru a obține transcrierea. Mesajul audio va rămâne disponibil.

Procesul de transcriere are loc local pe dispozitiv, fără a fi nevoie să treacă prin cloud, singura cerință fiind descărcarea unui pachet de 150 MB pentru conversia voce în text.

Noua funcție este disponibilă în versiunea beta 2.24.7.8 a aplicației WhatsApp pentru Android. Lansarea oficială pentru toți utilizatorii, pe Android și iPhone, precum și pe PC și web, va avea loc în curând.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share