Zelenski este așteptat marți în România. Se va întâlni cu Iohannis și Ciolacu și va ține un discurs în Parlament

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, vine marţi în vizită oficială în România, liderul ucrainean urmând să aibă întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis, cu premierul Marcel Ciolacu şi la Parlament, cu preşedinţii celor două Camere şi unde este posibil să susţină şi un discurs în plenul reunit, potrivit unor surse parlamentare, scrie Digi24.ro

Este prima vizită oficială a preşedintelui Ucrainei în România. Volodimir Zelenski va fi primit de preşedintele Klaus Iohannis, va merge la Guvern, unde va fi primit de premierul Marcel Ciolacu şi ar urma să susţină şi un discurs şi în plenul comun al Parlamentului.

Potrivit unor surse citate de News.ro, preşedintele Ucrainei ar putea să depună o coroană şi la Monumentul Eroilor din Parcul Carol. Vizita preşedintelui Ucrainei în România nu a fost anunţată încă oficial şi este prima vizită a acestuia în România.

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat ultima oară cu Volodimir Zelenski joi, la Summitul Comunităţii Politice Europene care a avut loc în Granada, Spania.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share