Externe

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul prezidențial în data de 21 mai.

Anterior, Bogdan a menționat că în cazul în care va fi promovat într-o funcție oficială, va pune punct activității sale de avocat. În calitate de candidat pentru această funcție, Bogdan a fost recomandat lui Zelenskii de către Kolomoiskii personal, transmite site-ul currenttime.tv

Printre membrii aparatului prezidențial, se regăsește și co-fondatorul studioului „Cvartal 95″‘, Serghei Șefir, dar și unul din scenariștii proiectului, Iurii Costiuc.

De menționat este faptul că Vladimir Zelenskii a semnat la data de 21 mai ordinul de dizolvare a Radei Supreme a Ucrainei. Totodată, au fost declarate alegeri anticipate pentru data de 21 iulie 2019.

Amintim că oligarhul Igor Kolomoiskii s-a întors din Ucraina la scurt timp de la alegerea lui Vladimir Zelenskii în calitate de președinte. Acesta s-a aflat în exil o perioadă de trei ani, din cauza unor conflicte cu legea, el fiind suspectat în fraude bancare și spălare de bani.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.