Alte știri

Zinaida Grecanîi a votat pentru un președinte care să se mândrească cu propriul popor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președinta Parlamentului R. Moldova și președinta Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Zinaida Greceanîi, a mers la secția de votare împreună cu soțul său. Zinaida Greceanîi a declarat că a votat pentru liniște și pace și pentru un președinte care să se mândrească cu propriul popor, scrie tv8.md

Zinaida Greceanîi, președinta Parlamentului: „Am votat să fie liniște și pace. Pentru un președinte care să se mândrească cu propriul popor. Un președinte care pleacă peste hotare și nu va vorbi de rău de propria țară și propriul popor. Vom monitoriza alegerile. Suntem cointerisați ca alegerile să fie libere și corecte.”

Igor Dodon merită încă un nou mandat pentru că deține o echipă puternică, experiență și un program bine pus la punct, susține Ion Ceban

Până la această oră au votat prim-ministrul, Ion Chicu, candidatul Mișcării Politice UNIREA, Dorin Chirtoacă, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, canidatul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, cadnidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Tudor Deliu, canidatul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase. și candidatului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

Astăzi în R. Moldova au loc alegeri prezidenţiale directe. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7:00 și se vor închide la 21:00. În acest an, alegerile se vor desfășura diferit, fiind impuse mai multe reguli. Astfel, fiecare alegător trebuie să poarte o mască și să aibă pixul propriu pentru a putea semna. Totodată, astăzi este interzisă agitația electorală.

loading...

Comments are closed.