Alte știri

Zinaida Greceanîi a transmis mesaje de felicitare Președinților Consiliului Național și al Adunării Naționale ale Republicii Slovenia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat mesaje de felicitare Președintelui Consiliului Național al Republicii Slovenia și Președintelui Adunării Naționale a Republicii Slovenia.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În mesajul adresat, Președintelui Consiliului Național al Republicii Slovenia  Alojz Kovšca se arată:

”Excelență,

În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, Vă adresez cele mai sincere felicitări cu ocazia Zilei Naționale, insoțite de urări  de progres și prosperitate continuă pentru poporul sloven.

Folosesc această ocazie pentru a-mi exprima ferma convingere că relațiile bilaterale, bazate pe încredere și susținere reciprocă, precum și contactele la nivel parlamentar vor continua să se dezvolte în același ritm și spirit tradițional de prietenie.

Adresându-Vă încă odată cordiale felicitări cu ocazia sărbătorii naționale a țării Dumneavoastră, rog să acceptați, Excelență, expresia înaltei mele considerații”.

În mesajul adresat Președintelui Adunării Naționale a Republicii Slovenia, Igor Zorčič se menționează:

”Excelență,

În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, Vă adresez cele mai sincere felicitări cu ocazia Zilei Naționale, însoțite de urări de pace și prosperitate continuă pentru poporul sloven.

Folosesc această ocazie pentru a exprima disponibilitatea noastră de a promova o cooperare fructuoasă la nivel de Legislative, contribuind astfel la consolidarea relațiilor bilaterale existente între Republica Moldova și Republica Slovenia în interesul și spre binele cetățenilor noștri.

Adresându-Vă  încă o dată cordiale felicitări cu ocazia sărbătorii naționale a țării Dumneavoastră, rog să acceptați, Excelență, expresia înaltei mele considerații”.

loading...

Comments are closed.