Ziua Copiilor: La OrheiLand, echipa lui Ilan Șor va organiza o mega petrecere cu distracție, muzică și focuri de artificii

Cel mai mare parc de distracții din țară OrheiLand își redeschide iarăși porțile, tradițional, de Ziua Internațională a Copiilor, pe 1 iunie.

Cu diverse atracții captivante și activități de divertisment pentru toate vârstele, acesta promite să fie destinația perfectă pentru relaxare și distracție în perioada sezonului estival.

Toboganele gonflabile, trambulinele și spațiile de joacă confortabile vor oferi vizitatorilor experiențe interesante și memorabile.

Copiii vor avea parte de o sărbătoare minunată, cu un show captivant și plin de culori, precum și multe surprize neașteptate! De la întâlniri cu personaje îndrăgite din povești și până jocuri interactive, fiecare moment petrecut la OrheiLand va fi plin de emoție și aventură pentru cei mici.

Seara, va fi organizat un concert grandios cu participarea unor artiști renumiți din țară și de peste hotare. Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de trupele Sunstroke Project și DoReDos, de cântăreața germană Oceana și de DJ-ul din Turcia îndrăgit de toată lumea – Burak Yeter.

„Pe 1 iunie, deschidem porțile acestui parc minunat, care va aduce bucurie și distracție pentru toți locuitorii noștri toată vara. OrheiLand unește familiile și întreaga comunitate. Mii de oameni vin aici zilnic pentru a se odihni, a se distra și a crea amintiri de neuitat. Aici este locul unde visele devin realitate și unde oamenii se conectează într-un mod pozitiv și inspirat”, ne-a spus primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu.

La finalul evenimentului de inaugurare, un foc de artificii multicolor și spectaculos va lumina Orheiul, transformând cerul într-un adevărat festival de lumină și culoare.

OrheiLand a fost construit la inițiativa și cu suportul politicianului și filantropului Ilan Șor, cu scopul ca fiecare copil din Moldova să fie fericit. Parcul a fost inaugurat pe 1 iunie 2018 și a fost vizitat, până în prezent, de peste jumătate de milion de persoane din țară și din străinătate. Intrarea, atracțiile și toboganele sunt absolut gratuite pentru toți vizitatorii.

Total
0
Shares
Total
0
Share