Life

Ziua Îndrăgostiților: 8 idei de cadou pentru EA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe 14 februarie 2020, de Valentine’s Day, îți dorești ca doamna specială din viața ta să primească un cadou de Ziua Îndrăgostiților pe care să il țină minte. În timp ce buchetele de flori, ciocolata și ursuleții de pluș sunt cadouri clasice, te încurajăm să fii original cu aceste cadouri unice de Ziua Îndrăgostiților pentru ea.

Această listă, care este perfectă pentru prietena, soția, mama sau iubita ta, este plină de idei de cadouri romantice care o vor face să simtă dragostea de Ziua Îndrăgostiților și nu numai. Unele sunt mai practice, iar altele mai romantice, dar toate aceste cadouri pentru ea vor veni direct din inimă.

Lista noastră este potrivită și dacă ai așteptat până în ultima clipă pentru a găsi cadoul perfect. În principiu, ar trebuie să știi ce cadouri de Valentine’s Day pentru iubita ta ar fi cele mai potrivite, dar niciodată nu strică sugestiile, mai ales dacă punctul tău forte nu este shopping-ul. Dacă nu stai bine cu timpul, cea mai indicată soluție ar fi să cumperi un cadou online.

Dacă vrei să-ți impresionezi iubita cu un cadou mai consistent, poți încerca mai multe variante. Iată câteva idei:

Parfum

Orice femeie apreciază un parfum bun drept cadou, indiferent de ocazie.

Poșetă

O poșetă este un cadou potrivit de Valentine’s Day, dar ai grijă la stilul preferat de iubita ta.

Bijuterii

Multe femei au adevărate colecții de bijuterii. Dar nu te îngrijora! Se plictisesc relativ repede de ele, așa că pot fi ajutate să refacă stocul cu ceva nou și inspirat. În plus, dacă vrei să o ceri în căsătorie, cel mai potrivit cadou este inelul de logodnă.

Ceas

Poți să-i cumperi un ceas frumos, poate chiar unul pe care știi că și-l dorește

O vacanță

Dacă știi că iubește vacanțele, i-ai face o surpriză de neuitat dacă iei deja biletele pentru o destinație în care știi că își dorește să meargă. Sau poate un city break la Paris, de Ziua Îndrăgostiților.

O eșarfă veselă

O eșarfă este întotdeauna un cadou potrivit. Este practica, poate fi purtată orice sezon și poate fi folosita cu succes între decembrie și aprilie. În funcție de gusturile in materie de vestimentație ale iubitei, găsește o eșarfă care să se asorteze. Cum să fie? Elegantă, accesibilă sau confortabilă?

O carte autobiografică sau o biografie

Cărțile autobiografice prezintă viața unor autori celebri (președinți, muzicieni, profesori, psihoterapeuți, etc). Dacă biografii folosesc documente și mărturii ale contemporanilor, autobiografii se bazează de multe ori doar pe memoria proprie. Astfel, aflăm poveștile lor de viață, emoțiile și experiențele prin care au trecut de-a lungul anilor. Cele mai celebre autobiografii sunt cele scrise de Benjamin Franklin, Anne Frank, Barack Obama, Agatha Christie, Andre Agassi, Ozzie Osbourne, etc.

O cină romantică

Surprinde-o cu o cină romantică, la restaurant sau acasă. Dacă alegi ultima variantă, creează o atmosferă cât mai plăcută și caută cele mai bune rețete cu care să o surprinzi. Meniul ar trebui să cuprindă un apetitiv, un fel principal și, firește, un desert.

Sursa: libertatea.ro

Citește și: FOTO // Jennifer Aniston, sexy chiar și la 51 de ani

 

Comentați știrea

loading...

Comments are closed.