Alte știri

10 lucruri pe care o femeie înțeleaptă nu le va face niciodată!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Femeile inteligente vorbesc când este cazul și tac la fel, când e cazul. Fiindcă tăcerea uneori ne ajută să ne păstrăm reputația, să ferim relația de bârfele lumii. Iar emoțiile controlate pot evita certuri și despărțiri dureroase. Altfel spus, femeia înțeleaptă știe să rămână femeie în orice situație.

Iată 10 lucruri pe care o femeie înțeleaptă n20u le va face niciodată!

1. Nu-și strigă fericirea. O femeie înțeleaptă își trăiește fericirea în tăcere. Conturile ei de Instagram și Facebook nu sunt pline de poze care să dezvăluie intimitatea dintre ea și omul iubit.

2. Nu va trăda și nu vor răni un om. Femeia înțeleaptă e omul pe care te poți baza. Te ajută când are posibilitatea și atunci când îți plângi durerea spunându-i secrete, nu te bârfește născocind diferite povești despre tine.

3. Nu se laudă cu starea financiară. Chiar de-și permite să-și cumpere haine de firmă sau să călătorească. Chiar dacă nu-i lipsește nimic din tot ce-și dorește, nu va striga în gura mare, nu se va crede mai presus decât ceilalați care trăiesc mai modest.

4. Bărbații din trecut nu-i numără pe degete, fiindcă știe că fiecare are o poveste aparte. Trecutul e al ei, nu îl divulgă tuturor. Contează cine este acum în prezent.

5. Ea știe că nu toți oamenii ne pot fi plac, la fel cum și noi nu putem pe toți să-i facem să ne iubească. De aceea părerile altora le respectată. Nu judecă, pentru că ar fi prea ușor. Ar fi mai greu dacă ar trăi viața cuiva.

6. Nu va compara actualul iubit cu fostul. Oamenii se deosebesc între ei. Femeia inteligentă descoperă omul din prezent, îi descoperă sufletul. Trecutul e o altă poveste care s-a sfârșit.

7. Atunci când se va certa cu iubitul nu-l va jigni, dar îi va asculta nemulțumirile, așteptările și dorințele lui.

8. Când o relație în care a fost implicată se sfârșește, ea acceptă acest lucru, respectă alegerea celui de alături. Nu-l torturează cu mesaje, nu bate cu pumnii la ușa lui rugându-l să se întoarcă. Își vedea de viața ei mergând cu capul sus.

9. Femeia înțeleaptă își știe defectele, are complexe, dar nu le exteriorizează, cu ajutorul avantajelor pe care le are își accentuiază frumusețea.

10. Chiar dacă poate să facă unele lucruri mai bine decât ceilalți ea niciodată nu va descuraja, nu va umili, nu va subestima. Va lăsa pe cel de alături să demonstreze prin acțiune, prin abilitățile și capacitățile sale. Îl va lăsa să evolueze, să ajungă acolo unde vrea. Nu-i va fi frică că ar putea deveni mai bun decât ea.

Nu uitați – femeie devii, nu te naști.

autor: Maria Moldovan

loading...

Comments are closed.