1200 lecții video au fost încărcate pe platforma digitală “educatieonline.md”

Biblioteca online a platformei de învăţare „educatieonline.md” conține 1200 de lecții video, peste 500 de suporturi didactice și 260 de cărți digitale, care sunt încărcate și stocate în biblioteca digitală, transmite Telegraph.md

Cursurile reprezintă materia de studiu ce urmează să fie predată până la sfârșitul anului de învățământ 2019-2020, conform curriculumului național.

Lecţiile online pot fi accesate și pe canalele de Youtube și sunt difuzate prin intermediul a 3 operatori de televiziune IPTV (Moldtelecom, Starnet și Arax), precum și în grilele de emisie a 13 radiodifuzorilor cu acoperire națională.

De asemenea, informațiile despre cele mai recente actualizări ale platformei „Educație Online” pot fi urmărite și pe rețelele de socializare: Facebook, Odnoklassniki, VKontakte sau Instagram.

Cursurile la disciplinele școlare, pentru elevii claselor: I – XII, profil real și umanist, sunt realizate în limbile română și rusă. Durata unei lecții este de 15 minute.

În perioada 28 aprilie – 6 mai, a.c., platforma educatieonline.md a fost accesată de peste 20 de mii de persoane.

Citește și: Fundația Soros a donat computere pentru desfășurarea procesului educațional la distanță. Ce instituții au beneficiat de donație

Total
0
Shares
Total
0
Share