Fundația Soros a donat computere pentru desfășurarea procesului educațional la distanță. Ce instituții au beneficiat de donație

În contextul asigurării transparenței și vizibilității, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării făcut publică lista instituțiilor de învățământ care beneficiază de computerele oferite de către Fundația Soros Moldova, pentru desfășurarea procesului educațional la distanță, transmite Telegraph.md

La rândul lor, instituțiile de învățământ au transmis în gestiunea cadrelor didactice tehnica de calcul pe perioada desfășurării procesului educațional la distanță. Criteriile de bază pentru selectarea beneficiarilor au fost numărul de elevi pentru care cadrul didactic predă lecțiile și deținerea competențelor digitale de către profesori.

„Datorită acestui suport ne-ați oferit șansa de a reuși organizarea instruirii online, în această perioada dificilă pentru întreaga țară și, în special, pentru comunitatea pedagogică și discipolii noștri. Sunt convinsă că vom reuși să realizăm obiectivele pe care ni le-am trasat la început de an școlar.”, a menționat Grigoriev Elena, profesor de fizică și chimie în cadrul Liceului Teoretic Doroțcaia, r-nul Dubăsari.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării exprimă profundă recunoștință Fundației Soros Moldova pentru suportul acordat în asigurarea unei educații de calitate.

Lista instituțiilor de învățământ beneficiare de tehnica de calcul oferită de Fundația Soros Moldova poate fi consultată aici.

Citește și: CNAS continuă să deservească cetățenii în regim special

Total
0
Shares
Total
0
Share