Cine este fostul Prim-ministru care vrea să asiste la o ședință a Guvernului Chicu?

Fostul premier Ion Sturza, se arată extrem de nemulțumit de acțiunile actualul guvern,în mod special de persoana lui Ion Chicu și se cere invitat la ședință. 

Într-o postare pe facebook, ex-șeful de guvern atacă dur persoana lui Ion Chicu, recomandându-i să nu se mai streseze “ca o fată mare în fața viitoarei soacre”. 

“Domnul prim (nu ultimul) ministru Chicu s-a supărat! Chipurile, de ce opinia publică nu apreciază la justa valoare realizările guvernului pe care dumnealui îl consideră cel mai bun de la 1913 încoace? Pe bună dreptate, de ce?” se întreabă fostul Prim-ministru.

Astfel că dezamăgit de actualul premier, Ion Sturza se cere invitat la ședință pentru a pune în discuții anumite acțiuni guvernamentale, dânsul fiind convins că are ce spune.

“Și da, dacă tot intenționați să-i invitați pe „foștii” miniștri la ședințe, nu doriți să mă invitați și pe mine la o ședință de guvern la care să dezbatem puțin ce e cu taxa de folosire a drumurilor, rezerva valutara(dalee po spisku) ? Doar “tehnocrati “ suntem…”, se mai relatează în postarea fostului premier.

Amintim că Ion Sturza a deținut funcția de premier a Republicii Moldova în perioada 19 februarie 1999 – 12 noiembrie 1999.

Citește și: Cheia spre succesul unui candidat apolitic de dreapta – Constantin Cheianu

Total
0
Shares
 
Total
0
Share