Cheia spre succesul unui candidat apolitic de dreapta – Constantin Cheianu

Vicepreședintele Platformei DA consideră incorectă poziția liderei PAS, atunci când se solicită un nume concret al unui candidat apolitic pentru alegerile prezidențiale, astfel încât discuțiile să nu fie „abstracte”. Alexandr Slusari a declarat că aceste discuții nu trebuie duse în presă, ci la o masă rotundă, cu implicarea a cinci-șase partide, potrivit sursei unimedia.info

„Doamna Sandu cunoaște forte bine poziția mea. Nu așa trebuie de abordat lucrurile. Imediat după ce rostim un nume, voi imediat o să spuneți că este candidatul Platformei DA. Pentru a evita acest lucru, haideți să ne așezăm 5-6 partide la masa de negocieri, să vină oamenii din societatea civilă și cu siguranță o să găsim un nume.”, a spus Alexandr Slusari.

Potrivit lui, Platforma DA are câteva nume, pe care ar putea să le propună. „Când sunt toți la masa rotundă, apar niște nume. Acolo noi discutăm punctual, dar nu prin intermediul mass-media. […] Desigur că avem 2-3 candidaturi, pe care le putem discuta”, a precizat vicepreședintele Platformei DA.

Unul dintre acestea ar fi jurnalistul Constantin Cheianu – nume înaintat de către un internaut, la o postare pe facebook privind candidatul unic apolitic pentru alegerile prezidențiale.

Întrebat cum ar reacționa, dacă va fi înaintată candidatura Maiei Sandu, Slusari a zis că „dacă va fi înaintată, probabil și Platforma DA tot trebuie să vină cu o candidatură proprie. Nu am nimic împotriva doamnei Sandu, am susținut-o, dar ea este exponenta altui partid. […] Da când cineva de la PAS îmi spune „tu ce Alexandru, crezi că Maia Sandu cu așa rating va renunța la participarea de la prezidențiale, tu ești om serios?” Credeți că după asta merită să discutăm?”, a conchis Slusari.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=AjjOAwxsVbM&feature=emb_logo

Săptămâna trecută, lidera PAS a declarat că discuțiile pe un candidat apolitic la prezidențiale nu pot fi „abstracte”, ci pe exemple concrete. Aceasta a fost replica Maiei Sandu la apelul lansat de Platforma DA privind identificarea unui candidat apolitic la prezidențiale, ce va fi susținut de mai multe partide pro-europene, în caz contrar formațiunea va veni cu propriul candidat.

Citește și: Platforma „DA” se rupe DEFINITIV de Maia Sandu și PAS, anunță Alexandru Slusari

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share