Balkan Pharmaceuticals donează câte 500 de litri de soluție dezinfectantă spitalelor de la noi

După ce și-a exprimat grija pentru cei care stau la straja țării, echipa Balkan Pharmaceuticals vine cu donații pentru două spitale de la noi – principalele centre de luptă împotriva coronavirusului.

Producătorul farmaceutic își exprimă recunoștința pentru abnegația de care dau dovadă angajații Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” și a Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească în lupta cu COVID-19 în Republica Moldova.

„În aceste momente, este foarte important să ne consolidăm forțele și să acționăm coordonat și cu efort comun, atât autoritățile cât și mediul privat. Astfel, S.C. Balkan Pharmaceuticals vine cu un suport operațional pentru cei care stau pe prima linie a acestei lupte invizibile”, se menționează într-un comunicat al producătorului de farmaceutice.

„Sarcina doctorilor și a personalului medical este să salveze vieți și să contribuie la recuperarea grabnică a pacienților. Balkan Pharmaceuticals, în semn de recunoștință și solidaritate, a decis să doneze câte 500 litri de soluție dezinfectantă Centrului Național de Asitență Medicală Urgentă și Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”. Suntem încrezători că această contribuție va spori securitatea epidemiologică a lucrătorilor medicali și a pacienților”, menționează Vasile Cazacu, director general al Balkan Pharmaceuticals.

Amintim că Balkan Pharmaceuticals este un important exemplu de responsabilitate socială corporativă în Republica Moldova, contribuind constant, prin donații, proiecte și programe sociale, la dezvoltarea sistemului de ocrotire a sănătății, a educației, culturii și sportului.

Citește și: Peter Michalko se arată mulțumit de solidaritatea din societatea moldovenească în lupta cu COVID-19

Total
0
Shares
 
Total
0
Share