FOTO // Igor Dodon a oferit cheile de la noua locuință unei mame din Budești, care crește singură patru copii

Astăzi, Igor Dodon, împreună cu soția sa Galina și fiul cel mai mic, a oferit cheile de la noua locuință familiei Brânza, din localitatea Budești.
La începutul anului 2020, fostul președinte a vizitat-o pe Natalia Brânza, care educă singură patru copii minori, și a văzut că locuința familiei se afla într-o stare avariată.
Ulterior, în rezultatul evaluării imobilului de către o echipă de specialiști, s-a constatat faptul că acesta nu poate fi reparat și s-a luat decizia de a construi o altă casă pe același teren.
Potrivit lui Igor Dodon, cu suportul oamenilor de bună credință și a Fundației de Binefacere „Din Suflet”, a fost edificată o casă de peste 140 m2 cu toate condițiile bune pentru un trai decent.
În plus, fostul președinte a oferit familiei mobilă pentru bucătărie, un aragaz și mai multe cadouri pentru copii, felicitându-i cu prilejul sărbătorilor de iarnă și urându-le sărbători fericite în noul cămin, multe momente de bucurie și căldură.
“Sunt nespus de bucuros că am reușit să ajut această familie aflată în dificultate. Voi depune și în continuare efortul necesar pentru a fi mereu alături de cei care au nevoie de sprijin.”, a declarat Igor Dodon.
Total
0
Shares
Total
0
Share