Ministrul Pavel Voicu a avut o întrevedere cu Ministrul Plenipotențiar Însărcinat cu Afaceri al Statului Qatar

Ieri, 13 ianuarie, ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a avut o întrevedere bilaterală cu Hamad Rashid H.M. AL-ATHBA, Ministru Plenipotențiar, Însărcinat cu Afaceri al Statului Qatar în Republica Moldova.

Oficialii au vorbit despre relațiile bilaterale dintre cele două state și oportunitățile de intensificare a cooperării în domeniul afacerilor interne.

Ministrul Pavel Voicu și-a exprimat mulțumirea pentru echipamentele de protecție împotriva COVID-19, donate de către Statul Qatar, precum și pentru autospeciala de intervenţie și lotul de echipament de intervenție și de protecție oferite Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Astfel, Hamad Rashid H.M. AL-ATHBA a menționat că Qatarul va oferi susținere în continuare Republicii Moldova. Totodată i-a înmânat ministrului Voicu o scrisoare de invitație a . Șeicul Khalid bin Khalifa bin Abdulaziz Al Thani, prim-ministru, ministru de Interne al Statului Qatar, pentru participarea la Expoziția de securitate și siguranță (Milipol Qatar 2021), în perioada 15-17 martie 2021.

Evenimentul este organizat sub patronajul Emirului Statului Qatar (Alteța Sa Regală Șeicul Tamim bin Hamad Al Thani).

Expoziția Milipol Qatar este un eveniment internațional organizat în domeniul securității și apărării civile din Orientul Mijlociu, iar anul acesta este cea de-a 13-a ediție care va fi organizată la Centrul de Expoziții și Convenții de la Doha.

Total
0
Shares
Total
0
Share