Ion Ceban: Orașul arată mai curat, după ce sute de panouri au fost scoase. Regulamentul este sabotat de unii consilieri

Chișinăul își schimbă aspectul, asta după ce multe panouri publicitare au fost scoase de pe străzile capitalei, spune primarul general, Ion Ceban, informează Primul.md

Potrivit acestuia, astăzi panorama orașului poate fi admirată din mai multe locații de unde au fost evacuate sute de panouri.

Mai nou, intersecțiile și străzile, bulevardele cum ar fi: Calea Orheiului, Dacia, Decebal, Traian, Kiev, Calea Ieșilor, Alba Iulia, Ismail, Moscova și toate rondurile au fost eliberate de panourile care erau câte 30 într-o intersecție. Cine mai ține minte intersecția din preajma Ministerului Sănătății? Acolo erau amplasate panouri publicitare în trei etaje, iar oamenii din blocuri până la etajul 7 nu vedeau soarele în geamuri”, afirmă Ceban.

Este frumos orașul pe care îl descoperim și mie nu îmi pare rău de acțiunile întreprinse în acest sens, chiar dacă suntem șantajați și atacați în judecată de agenții economici, iar acțiunile acestora sunt susținute de unii consilieri municipali. Nu renunț și nu voi ceda. Muncim în continuare la Regulamentul de amplasare a publicității stradale”, a mai punctat edilul.

Primarul spune că Regulamentul este tergiversat de aceiași consilieri municipali care au crezut că il vor intimida prin acțiunile lor de șantaj.

Citește și: La Călărășeuca au fost reluate lucrările de construcție a drumului de acces spre mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului”

Total
0
Shares
 
Total
0
Share