Reacția lui Andrei Năstase, după ce CC a anulat hotărârea privind mandatul Domnicăi Manole

„Platforma DA deține recordul absolut al victoriei de 100% succes în apărarea Constituției la CC”. Declarația aparține liderului Platformei Demnitate și Adevăr (DA), Andrei Năstase, după ce Curtea Constituțională (CC) a declarat marți, 27 aprilie, neconstituționale hotărârile aprobate de deputații PSRM – ȘOR privind revocarea mandatului de judecătoare constituțională a Domnicăi Manole și numirea avocatului Boris Lupașcu în funcția de judecător la CC.

Năstase susține că „echipa Platformei DA va sta întotdeauna la straja țării, adevărului și demnității doar prin cele mai civilizate, judicioase și eficiente căi”, scrie zdg.md

„Încă o victorie la Curtea Constituțională! Bravo, Dinu – datorită ție, Platforma DA deține recordul absolut al victoriei de 100% succes în apărarea Constituției la CC. Ce poate fi mai frumos decât să-ți onorezi tricolorul de ziua lui prin apărarea statului de drept cu Demnitate și Adevăr? Felicitări, dragi concetățeni. Echipa Platformei DA va sta întotdeauna la straja țării, adevărului și demnității doar prin cele mai civilizate, judicioase și eficiente căi. Cele constituționale. Mergem cu încredere spre anticipate”, a scris Năstase într-o postare pe Facebook.

Curtea Constituțională a declarat marți, 27 aprilie, neconstituționale hotărârile aprobate de deputații PSRM – ȘOR privind revocarea mandatului de judecătoare constituțională a Domnicăi Manole și numirea avocatului Boris Lupașcu în funcția de judecător la Curtea Constituțională.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share