VIDEO // Igor Dodon comentează știrea zilei: “Vă invit la Sadova să coacem cozonaci împreună!”

Liderul PSRM, Igor Dodon, a venit cu o reacție la subiectul ce a circulat intens astăzi în mass-media, vizavi de cozonacii și pasca copți, ce au fost arătați în emisiunea sa săptămânală, transmite Telegraph.md

“Subiectul zilei” a constat în faptul că unii internauți au criticat video-ul liderului socialist, susținând că copturile ar fi fost cumpărate din magazin și nu făcute acasă.

În acest context, Dodon a reacționat, spunând că este ridicol că știrea zilei de azi a ajuns să fie despre “tăvile în care familia Dodon coace cozonacii de Paște”

Totodată, liderul socialist a venit și cu o invitație pentru cei “invidioși” de a veni la Sadova pentru a coace cozonaci împreună.

“Șoc și groază! Știrea zilei azi în toată țara este despre tăvile în care familia Dodon coace cozonacii de Paște. Acest eveniment a devenit atât de important, încât a eclipsat și dizolvarea Parlamentului.

Dragi prieteni, Republica Moldova este astăzi într-o situație în premieră în istoria noastră modernă, când nu avem Guvern funcțional, un Guvern fără competențe și nu avem Parlament – în plină criză, fără organe de stat care ar putea lua decizii, iar oponenților mei politici iată de ce le pasă – cozonacii lui Dodon! Aceasta este adevărată față a unor politicieni și interesul lor pentru popor!

P.S. Pe cei invidioși, data viitoare îi invit la Sadova să coacem cozonaci împreună!” a scris Igor Dodon într-o postare pe Facebook.

În același timp, unii internauți au demontat teoria cu păștile cumpărate, prin faptul că formele pentru copturi se găsesc ușor în magazine.

“Una din problemele cu care se confruntă hipsterii din capitală e că sunt la curent cu trendurile de pe Tiktok și habar nu au de trendurile în materie de cozonaci din țară.
Spre exemplu, forme carton de copt cozonaci “ca la Franzeluța” se vând la orice magazin specializat din Moldova.
Anul ăsta cam toată Moldova va scoate așa păscuțe și cozonaci din cuptor și tare se vor minuna de unele postări și știri de la Chișinău
P.S
Cozonaci hand made, scoși recent din cuptor la Orhei. Numai nu scrieți că soacră-mea a cumpărat cozonacii de la Franzeluța — ea vă găsește mai rapid ca SIS-ul.” a scris internautul Anatol Untură.

Citește și: Mesaj de felicitare pentru postul Moldova 1: „Deși niciodată nu a fost pe placul politicienilor, a rămas aproape de patrimoniul nostru național”

 

Total
0
Shares
 
Total
0
Share