Fracțiunea PP “ȘOR” nu va vota pentru Guvernul Gavrilița

Secretara fracțiunii Șor, Mariana Tauber a anunțat într-un briefing de presă că fracțiunea Partidului Șor nu va susține Guvernul Gavrilița, informează Agora.md

Decizia ar veni după ce, potrivit deputatei, în spațiul public au apărut speculații și acuzații la adresa Partidului Șor din partea candidatei la funcția de prim-ministru, Natalia Gavriliță.

Precizăm că încă ieri, liderul Partidului Șor, Ilan Șor, anunța, într-o postare pe Facebook, că fracțiunea parlamentară va vota, cel mai probabil, în favoarea învestirii Guvernului condus de Natalia Gavrilița.

„De dragul cetățenilor, inițial am vrut să susținem Guvenrul Nataliei Gavrilița. Noi nu suntem opoziție de dragul opiziției și nu am venit în Parlament pentru sporuri politice, dar pentru a munci pentru oameni. Dar văzând speculațiile lansate în spațiul public și atacurile asupra fracțiunii noastre, în special din partea candidatei la funcția de premier și a majorității parlamentare, noi anunțăm oficial că nu vom vota pentru acest Guvern” a spus Mariana Tauber.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share