DOC // Scandalul la CCRM nu se oprește! Încă o subalternă a Tatianei Vozian o acuză pe aceasta de teroare și hărțuiri

După ce Tatiana Bodrug și Natalia Paduca, angajate CCRM în Direcția condusă de Tatiana Vozian, au acuzat-o pe aceasta de teroare și hărțuiri, acum Eugenia Paiu, cu o experiență de peste 40 de ani în sectorul public, face dezvăluiri.

DOC // Subalterna Tatianei Vozian rupe tăcerea: ”Până aici mi-a fost răbdarea!”

Iată ce a scris aceasta pe pagina sa de Facebook:

Am decis și eu să mă alătur colegelor de la Curtea de Conturi, care nu mai pot suporta abuzul unei „șefe de direcție generală”, care a ajuns să își permită să facă presiuni în adresa mai multor colege, să le intimideze, să le terorizează permanent, adică să facă tot posibilul ca climatul de lucru să devină insuportabil.

DOC // Noi dezvăluiri despre comportamentul Tatianei Vozian de la CCRM: Da, sunt și eu una din victimele comportamentului abuziv al acestei „șefe”

Nu am crezut că după o activitate de 40 de ani în instituțiile publice și cam 20 în Curtea de Conturi, o să ajung să am de suferit pe urma unui așa comportament și fără nici o limită a acestei persoane, care pe de o parte, pretinde că este pentru nediscriminarea femeilor, iar pe de altă parte își permite să își bată joc de ele, așa cum nici bărbații nu ar face-o. Doamne ferește!

Uimită și șocată de tot ce face și zice aceasta, am declarat la Comisia de disciplină a Curții de Conturi, considerând că cele menționate va face ca lucrurile să revină la normal, dar nu a fost să fie!

Peste noapte, m-am pomenit cu un nou val de presiuni din partea „șefei de direcție generală”, prin care mi s-a înaintat o cerere prealabilă, în care mi se cerea să îmi retrag explicațiile depuse la Comisia de disciplină. Dar cum aș putea, dacă acesta e adevărul.

Am căutat dreptatea la Comisia de disciplină, iar acum aceasta îmi cere să renunț și să șterg ca cu buretele toate cele întâmplate.

Și dacă renunț, ce se întâmplă? O încurajez pe „femeia lider” să își bată joc în continuare de noi? Facem din asta o practică obișnuită? Nu renunț și gata.

Știu că multe din colegele mele au de suferit de pe urma acestei „doamne” și vreau și le îndemn să nu mai tacă. Dacă cu toții vom vorbi despre abuzurile la care suntem supuși, ni se va face dreptate. Dacă nu, „femeia lider” va continua să își bată joc de noi, să ne hărțuiască și să ne umilească.

Deși a fost acuzată public, Tatiana Vozian nu a trimis presei un punct de vedere.

Total
0
Shares

Comments are closed.

Total
0
Share