CEC a înregistrat candidatura lui Vasile Tarlev la funcția de președinte al Republicii Moldova

Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat înregistrarea a doi candidați la alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024, unul dintre ei fiind Vasile Tarlev, desemnat de Partidul Politic „Partidul pentru Viitorul Moldovei”.

În același context, CEC a înregistrat simbolurile electorale ale candidaților pentru imprimarea în buletinul de vot la alegerile prezidențiale, reprezentanții candidaților în Comisia Electorală Centrală și a confirmat persoanele responsabile de finanțe (trezorier).

“Dragi cetățeni, vă anunț cu mare bucurie că, astăzi, Comisia Electorală Centrală a înregistrat candidatura mea în calitate de candidat pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024.

Această realizare îmi dă speranță și mă responsabilizează în fața alegătorilor, a tuturor cetățenilor Republicii Moldova cu drept de vot. Mă angajez cu toată determinarea să lupt pentru un viitor mai luminos al țării noastre, împreună cu toată echipa mea din partea Partidului „Viitorul Moldovei”, care m-a înaintat și mă susține în acest parcurs.

Împreună, vom construi un drum spre prosperitate, stabilitate și unitate a Moldovei! Moldova are viitor!”, a declarat Tarlev.

Total
0
Shares
Total
0
Share