Exces de sinceritate? După ce a publicat un sondaj în care Silvia Radu era pe locul I, iar Năstase pe III, Machedon a șters postarea!

machedon ppda, Proprietarul StarNet este finanțatorul campaniei electorale a lui Andrei Năstase, maia sandu pas

Alexandru Machedon, șeful Staff-ului electoral al candidatului pentru funcția de primar general al capitalei, Andrei Năstase a prezentat astăzi un sondaj de opinie. În acest sondaj, pe prima poziție se situiază Silvia Radu. La un moment dat, după ce a conștientizat probabil că prin acest mesaj îi reduce din elanul lui Năstase, Machedon a șters postarea.

În postarea scrisă de către Machedon, era prezentat un sondaj unde pe prima poziție se situa candidatul independent Silvia Radu, iar pe poziția a doua candidatul socialiștilor, Ion Ceban. Președintele Platformei Demnitate și Adevăr era abia pe poziția a treia.

Imaginea cu sondajul publicat de șeful staff-ului electoral al lui Andrei Năstase însă deja circulă intensiv pe internet pentru că, ce scrii cu penița, nu tai cu bărdița.

Alegerile locale noi vor avea loc în Chișinău la data de 20 mai curent. La momentul de față, în cursa electorală sunt 12 candidați. 11 dintre aceștia reprezintă partide politice, iar fostul primar interimar, Silvia Radu, candidează independent.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share